STARŠI

Pozdravljeni na naši spletni strani!

Društvo Metulj, Center za pomoč otrokom, mladostnikom in odraslim v stiski, deluje od leta 2007. V društvu sodelujemo psihoterapevtke in specializantke psihoterapije, ki nudimo pomoč otrokom, mladostnikom in odraslim pri reševanju stisk in težav. Ljudje, ki poiščejo našo pomoč, se znajdejo v najrazličnejših stiskah, zaradi različnih stresnih situacij, nezadovoljstva v življenju ali zaradi travmatskih dogodkov.

Nudimo psihoterapevtsko pomoč, ki večinoma poteka preko pogovora in različnih pripomočkov, ki popestrijo skupno delo. Z otroki poteka terapija preko igre in risanja, saj se tako otroci najlažje izrazijo, ker včasih še nimajo besed, da bi lahko govorili o dogodkih in svojih občutkih. Po potrebi v terapijo vključimo tudi vas, starše, o čemer se sproti skupaj dogovarjamo.

V društvu smo usmerjene v delo s celotnimi družinami. Zaradi tega skrbimo tudi za stalno izobraževanje, ki nam omogoča, da svoje delo kakovostno in strokovno opravljamo. V društvu smo aktivne psihologinje, sociologinje, pedagoginje, večina izmed nas pa je zaključila posamezno psihoterapevtsko smer ali pa je v treningu iz določene psihoterapevtske smeri (integrativna, transakcijska, EMDR).

Naše storitve so samoplačniške. Če želite priti na pogovor, ali nas kaj vprašati, lahko stopite v stik z nami preko povezave psihoterapevti.

Želimo vam prijeten dan!