ODRASLI

Pozdravljeni!

Pozdravljeni na spletni strani društva Metulj. V društvu sodelujemo psihoterapevtke in specializantke psihoterapije, ki nudimo pomoč pri reševanju stisk in težav otrokom, mladostnikom in odraslim.

Življenje nas vsakodnevno postavlja pred preizkušnje, stresne in konfliktne situacije. Mnoge težave, ki ob tem nastanejo, lahko rešimo sami, če pa se teh nabere preveč in trajajo predolgo, takrat potrebujemo pomoč.

Lahko pa se nam preprosto zgodi, da pridemo do točke, ko nismo več zadovoljni z življenjem, ki ga živimo in se zavemo, da moramo nekaj spremeniti.  Ko čutimo, da potrebujemo spremembo, nas na to opozarja naše telo, pretirani čustveni odzivi, nenehna utrujenost, razdražljivost, brezvoljnost in zdravstvene težave.

V obeh primerih je ena od oblik pomoči psihoterapija, pri kateri se pozitivna sprememba zgodi skozi odnos med terapevtom in klientom. Psihoterapija poteka v varnem, zaupnem, sprejemajočem in  toplem psihoterapevtskem odnosu. Naloga terapevta je, da vam stoji ob strani na poti samospoznavanja in iskanja povezanosti s seboj in drugimi. Če imate za nas vprašanje, ali pa bi radi prišli na pogovor, vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete (psihoterapevti).

Želimo vam prijeten dan!