Vabimo vas na krajše online delavnice KREATIVNEGA DNEVNIKA 2023/2024

z Armelle Brunot iz Francije

Četrtek, 21. december 2023, od 19:00 do 21:00 – My Christmas Tea

Četrtek, 22. februar 2024, od 19:00 do 21:00 – Travelling : Leaving

Četrtek, 25. april 2024, od 19:00 do 21:00, Travelling : Discovering

Četrtek, 6. junij 2024, od 19:00 do 21:00, Travelling : Returning

Za vse, ki  želijo preko kreativnosti spoznavati sebe ter se seznaniti s tehnikami, ki jih lahko vnesejo tudi v svoje delo.

Podrobnosti in link do prijavnice v spodnjem tekstu ali spodnjem dokumentu:

Kaj je Kreativni dnevnik 


Začetnica  je Anne-Marie Jobin iz Quebeca. Creative Journaling® je dinamičen dnevnik, kizdružuje pisanje, risanje in kolaž. Je tehnika kontemplacije in samoizražanjaskozi ustvarjalnost, ki človeku pomaga raziskati svoje notranje življenje in najti svoje virez uporabo različnih tehnik.

Creative Journaling® pomaga spodbuditi našo vitalno energijo in ustvarja vire v našem življenju. Je preprosto in obvladljivo orodje, dostopno vsem.

Ustvarjanje Kreativnega Dnevnika pomeni ustvarjanje notranjega potovalnega zvezka.

Na teh delavnicah Armelle zagotavlja spodbuden prostor in aktivnosti za našo ustvarjalnost in radovednost. Ljudi vabi, da pustijo za seboj svojo notranjo presojo in dajo prosto pot svoji spontanosti in domišljiji.

Ni treba znati pisati ali risati. Preprosto, da se želite izraziti brez predsodkov in interpretacij..

Komu so delavnice namenjena:

Delavnice so namenjene vsem, ki  želijo preko kreativnosti spoznavati sebe ter se seznaniti s tehnikami, ki jih lahko vnesejo tudi v svoje delo.

O Armelle:

Armelle je certificirana psihoterapevtka (transakcijska analiza in psihodrama, EAP diploma) in usposobljena za psihogenealogijo. Je certificirana facilitatorka kreativnega dnevnika (Creative Journaling®). Individualno in skupinsko psihoterapijo izvaja zadnjih 20 let. Nudi tudi individualno supervizijo ter supervizijo za strokovne skupine. Oblikuje in vodi delavnice Kreativnega dnevnika na različne teme, za posameznike in skupine v različnih državah. Kreativni dnevnik bo tokrat v Sloveniji predstavljala že tretjič.

Svoje življenje je preživela z družino v Lyonu, lansko leto pa sta se z možem preselila na obalo zahodne Francije, kjer se rada sprehajata, skrbita za vrt in se ukvarjata z umetnostjo.

Več o njej: http://www.armelle-brunot.fr/qui-suis-je#englishversion

Informacije in registracije preko Armellinega e-naslova:
armelle@armelle-brunot.fr
Cena: 30€ za eno delavnico