Vabimo vas na delavnico KREATIVNI DNEVNIK

z Armelle Brunot iz Francije, od 15. do 17. septembra 2023

Delavnica za svetovalce, kouče in terapevtom, ki  želijo preko kreativnosti spoznavati sebe ter se seznaniti s tehnikami, ki jih lahko vnesejo tudi v svoje delo.

Podrobnosti in link do prijavnice v spodnjem tekstu ali spodnjem dokumentu:

Kaj je Kreativni dnevnik 


Začetnica  je Anne-Marie Jobin iz Quebeca. Creative Journaling® je dinamičen dnevnik, kizdružuje pisanje, risanje in kolaž. Je tehnika kontemplacije in samoizražanjaskozi ustvarjalnost, ki človeku pomaga raziskati svoje notranje življenje in najti svoje virez uporabo različnih tehnik.

Creative Journaling® pomaga spodbuditi našo vitalno energijo in ustvarja vire v našem življenju. Je preprosto in obvladljivo orodje, dostopno vsem.

Ustvarjanje Kreativnega Dnevnika pomeni ustvarjanje notranjega potovalnega zvezka.

Na teh delavnicah Armelle zagotavlja spodbuden prostor in aktivnosti za našo ustvarjalnost in radovednost. Ljudi vabi, da pustijo za seboj svojo notranjo presojo in dajo prosto pot svoji spontanosti in domišljiji.

Ni treba znati pisati ali risati. Preprosto, da se želite izraziti brez predsodkov in interpretacij..

Komu je delavnica namenjena:

Delavnica je namenjena svetovalcem, koačem, terapevtom, ki  želijo preko kreativnosti spoznavati sebe ter se seznaniti s tehnikami, ki jih lahko vnesejo tudi v svoje delo.

O Armelle:

Armelle je certificirana psihoterapevtka (transakcijska analiza in psihodrama, EAP diploma) in usposobljena za psihogenealogijo. Je certificirana facilitatorka kreativnega dnevnika (Creative Journaling®). Individualno in skupinsko psihoterapijo izvaja zadnjih 20 let. Nudi tudi individualno supervizijo ter supervizijo za strokovne skupine. Oblikuje in vodi delavnice Kreativnega dnevnika na različne teme, za posameznike in skupine v različnih državah. Kreativni dnevnik bo tokrat v Sloveniji predstavljala že tretjič.

Svoje življenje je preživela z družino v Lyonu, lansko leto pa sta se z možem preselila na obalo zahodne Francije, kjer se rada sprehajata, skrbita za vrt in se ukvarjata z umetnostjo.

Več o njej: http://www.armelle-brunot.fr/qui-suis-je#englishversion

Program:

Petek do nedelje, 15. 9. 2023 do 17 .9. 2023, vsak dan s pričetkom ob 9:30 do 17:00 (z vmesnim odmorom za kosilo)

V treh dneh bo predstavljena teorija Kreativnega dnevnika, seznanili se bomo s tehnikami KD, se udeležili kratkih vaj s tremi jeziki kreativnega dnevnika (pisanje, risanje, kolaž) ter dveh krajših (3 ure) in ene daljše delavnice (6 ur).

Armelle nam ponuja več tem za delavnice, mi vas bomo pa povabili, da boste v prijavnici označili tiste, ki so vam blizu. V kolikor bodo vam ljube teme imele več glasov, jih bo Armelle vključila v program delavnice. Delavnica bo izvedena v angleščini.

Cena

 znaša  380 €.

Način plačila: Akontacijo 130 € plačate najkasneje do 30.6.2023, s tem si zagotovite mesto na delavnici. Preostalih 250 € plačate najkasneje do 2. 9. 2023.

Društvo Metulj denarja ne vrača, razen v primeru, da delavnica ne bi bila izvedena s strani izvajalcev.

Denar za delavnico nakažite na: Društvo Metulj – center za pomoč otrokom, mladostnikom in odraslim v stiski Kriva pot 15, 1129 Ljubljana, TRR:SI56330000003820142

Na koncu delavnice dobite potrdilo o 24 andragoških urah udeležbe na izobraževanju (del ur se vam lahko šteje tudi kot ure osebne izkušnje).

Kraj:

M Hotel, Ljubljana

Prijava:

Prijave zbiramo najkasneje do 20. junija 2023 preko:

https://1ka.arnes.si/a/22af738fVeč informacij na

 041 33 46 36 (Tanja Šraj Lebar) ali 041 35 85 93 (Barbara Repinc Zupančič)

 Vabljeni!